Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      ​Cornel George Popa

      Cornel George Popa este prozator, dramaturg și regizor. Absolvent de Construcții la Iași în 1986, dar și de UNATC la București, secția Regie film, în 1997, a lucrat peste zece ani în presa scrisă, apoi a făcut televiziune, teatru, film și publicitate.

      Autor de proză scurtă, roman, eseu și teatru, Cornel George Popa a obținut Premiul Liviu Rebreanu pentru debut cu volumul Cincizeci și șase de blitzuri și alte chestii, apărut la Editura Institutul European în 1992 și Premiul Uniter pentru Cea mai bună piesă românească a anului 2004 cu Viața mea sexuală.

      Dintre următoarele volume publicate, amintim Dobitocul de țânțar (Cartea Românească, 1996), Nesimțitul (Editura Mașina de Scris, 1997), Salonul de masaj (ALL, 2014), Ura (Cartea Românească, 2014), Ultima cină cu Leonardo. Anula (Editura Corint, 2015), Cei care mor și cei care vor muri. Aventurile unui bibliotecar (Editura Polirom, 2016), Celălalt (Editura Trei, 2019). Cel mai recent volum al autorului este romanul Definitiv. O trilogie, apărut în colecția Ego. Proza a editurii Polirom în 2023.

      Cornel George Popa este invitat în Raftul autorilor români pe carturesti.ro în săptămâna 31 martie - 6 aprilie, iar titlurile sale în stoc au 20% reducere cu această ocazie.

      #raftulautorilorromani #autoriromanicontemporani

      ​Cornel George Popa