Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Cristina Nemerovschi

   Atunci când Cristina Nemerovschi a publicat primul ei roman, Sânge satanic, în 2010, reacțiile au fost copleșitoare. Comparat cu alte scrieri cult ale unor autori de calibrul lui Salinger, Henry Miller, Irvine Welsh, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis sau Anthony Burgess, romanul a fost recompensat cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2010 și Cartea anului 2011 pentru cea de-a doua ediţie. În acest moment, volumul a ajuns la a patra ediție la editura Herg Benet, ceea ce spune multe şi despre succesul la public al Cristinei Nemerovschi. Mai departe, romanul Păpușile i-a adus nominalizarea la Gala Tinerilor Scriitorilor, la categoria Cel mai bun prozator al anului 2014. Cu „un umor nebun şi un stil care trimite la Henry Miller”, potrivit lui Emil Brumaru, Cristina Nemerovschi este prolifică, cu nu mai puţin de 16 volume publicate până acum, cu apariţii în antologii tipărite în interiorul şi în exteriorul hotarelor ţării. Are „fani”, dar şi interes pentru relaţia cu aceştia; volumul de dialoguri cu cititorii Ce facem cu România? stă mărturie în acest sens. Autoarea este publicată de editura Herg Benet, unde este şi traducătoare. Vă invităm să (re)descoperiţi cărţile Cristinei Nemerovschi în campania Invitatul săptămânii pe carturesti.ro, în perioada 28 august - 3 septembrie. #cititori pentru scriitori

   Cristina Nemerovschi

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.