Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Florina Ilis

      Cunoscută, apreciată și multipremiată mai ales ca prozatoare, Florina Ilis este şi una dintre cele mai traduse scriitoare contemporane din România. Cel mai cunoscut roman al său, publicat la Polirom în 2005 – Cruciada copiilor (2011 pentru ediția Top10+) – a fost tradus în ebraică, maghiară, spaniolă, italiană, franceză și sârbă și a fost distins cu numeroase premii, printre care Premiul revistei România literară și al Fundației Anonimul pentru Cartea anului 2005, Premiul pentru Proză din partea Radio România Cultural, Premiul pentru Proză al Uniunii Scriitorilor din România, Premiul Ion Creangă al Academiei Române, iar în 2010, la Paris, Premiul „Courrier International”. Mai departe, romanul Viețile paralele (Cartea românească, 2012) a fost distins cu Premiul pentru proză al Uniunii Scriitorilor din România, Premiul Ziarului de Iași, Premiul Radio România Cultural, Premiul Colocviului Romanului Românesc de la Alba Iulia. În 2020 îi apare la Polirom o colecție de povestiri inspirate din realitatea trăită în vremea pandemiei, Pandemia veselă și tristă, prima apariție editorială pe această temă în zona literaturii contemporane românești.

      Între 19 și 25 martie, Florina Ilis este invitata săptămânii în Raftul autorilor români pe carturesti.ro. Toate titlurile ei în stoc au -20% în perioada menționată, exclusiv pe carturesti.ro.

      Florina Ilis