Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Iulia Iordan

      Cu studii de filosofie, pedagogie și istoria artei, dar și cu multe călătorii la activ, Iulia Iordan își desfășoară activitatea mai ales printre, alături de și în mijlocul copiilor, punând cap la cap diverse proiecte de educație muzeală și încurajare a lecturii destinate acestora. Este coordonatoare creativă la Asociația Da’DeCe, educator muzeal, autoare de cărți pentru copii și, împreună cu ai ei colegi de generație, membră a Asociației DeBasm – Asociația Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți, al cărei catalog îl găsiți aici.

      Poveștile scrise de Iulia Iordan au văzut lumina tiparului începând cu 2012 la Cartea Copiilor, odată cu minunata Călătorie printre ierburi și lumină, volum ilustrat de Cristiana Radu. Au continuat cu Luli și căsuța din copac (Cartea Copiilor, 2015, cu ilustrații de Cristiana Radu); Povești din calendar (Vellant, 2017, cu ilustrații de Veronica Neacșu); Supa de pietre (Frontiera, 2018, cu ilustrații de Szabó Zelmira); Nesupusele. 100 de femei pentru 100 de ani de Romania modernă (coautoare, alături de Adina Rosetti, Cristina Andone, Laura Grünberg și Victoria Pătrașcu, Univers, 2018, vol. 1, respectiv 2019 pentru vol. 2) și Primul Punct și Al Doilea Punct (Univers, 2020, cu ilustrații de Oana Ispir).

      În plină desfășurare a Târgului de carte pentru copii MiniStory, dar și a întâlnirilor autorilor DeBasm cu publicul mic și cititor, cu ocazia proiectului Noi facem povești la Cărturești, Iulia Iordan este invitata săptămânii 2-8 decembrie în Raftul autorilor români pe carturesti.ro. Happy Moș Nicole!

      Iulia Iordan