Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Lavinia Bălulescu

   Lavinia Bălulescu este scriitoare și jurnalistă, câștigătoarea bursei de creație la secțiunea proză scurtă la cea de-a doua ediție a Burselor și rezidențelor literare Cărturești. S-a născut în 1985 la Drobeta-Turnu Severin. A publicat romanul La mine-n cap (Cartea Românească, 2013), un volum de publicistică (Terasa Fericirii, Polirom, 2018) și trei volume de poezie: Mov (Prier, 2004), Lavinucea (Cartea Românească, 2007, ed. I și Casa de Pariuri Literare, 2017, ed. a II-a), Zmeii sînt de treabă (volum de corespondenți poetică între autoare și tatăl ei, Constantin Bălulescu, apărut la Paralela 45 în 2018). Este, de asemenea, autoarea unei biografii speciale: Steinhardt. Bughi mambo rag, apărută în 2020 în colecția dedicată Biografiilor romanțate la editura Polirom. Este prezentă cu texte și în mai multe antologii, iar două povestiri ale sale au fost transformate în scurtmetraje în regia lui Marius M. Bogdan. O mai găsiți și pe blogul personal, Ferma de gînduri.

   În plină campanie #cititori pentru scriitori, Lavinia Bălulescu este invitata săptămânii 9-15 septembrie în Raftul autorilor români pe carturesti.ro. Iar în librării, îi găsiți ușor cărțile la raftul dedicat câștigătorilor Burselor de creație și rezidențelor literare Cărturești.

   #cititoripentruscriitori #autoriromanicontemporani #burselecarturesti

   Lavinia Bălulescu

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.