Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Lavinia Braniste

   Scriitoare și traducătoare născută la Brăila, oraș prezent atât în cărțile, cât şi în articolele sale, Lavinia Braniște a debutat cu poezie, a continuat cu proză scurtă și roman, după care l-a descoperit pe Rostogol și cărțile pentru copii. Spune că iubește scrisul și că ar încerca să scrie orice. Cărțile Laviniei Braniște se citesc pe nerăsuflate, cu plăcerea și bucuria de a descoperi realul și cotidianul din viața bâjbâită a adultului. Volumul Escapada a primit premiul „Nepotu` lui Thoreau” pentru cea mai bună carte de proză scurtă a anului 2016 și a fost tradus în germană și polonă, în vreme ce romanul Interior zero a fost pus în scenă la Centrul de Teatru Educaţional Replika din Bucureşti și la Freies Werkstatt Theater din Köln.

   Lavinia Branişte este invitata săptămânii 7-13 august pe carturesti.ro. Cât îi răsfoiţi cărţile din raft, ascultați şi un fragment din romanul Interior zero în podcastul Față/Verso, în lectura actriţei Cristina Casian, pe blogul Cărtureşti.

   Lavinia Braniste

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.