Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Luminița Alexandru

      Luminița Alexandru este scriitoare, edutainer, învățătoare (licență în pedagogie), înfocată promotoare a unui stil de viață sănătos, autoare de rețete, dar și, potrivit blogului personal, inventatoare de porci cu papion, zgripțuroi de dulap și sperietori pe trotinetă. În calitate de fondatoare și coordonatoare a proiectului Copilul Verde, este autoarea textelor și conceptelor creative ale producțiilor Copilul Verde. Are la activ peste 370 de ateliere multidisciplinare cu copii preșcolari și școlari, cu care lucrează din 2009.

      Yummy Stories este un proiect bilingv multipremiat în 2015: Best Picture Book Ages 4-8 la Beverly Hills Book Awards, Gold Award Recipient la Mom's Choice Awards, Silver Medal Winner la Readers' Favorite International Book Awards și finalistă la Children's Inspirational - Beverly Hills Book Awards. Cele 6 povești ilustrate de Anda Ansheen există și în variantă audio – 2 CD-uri (în română, respectiv engleză).

      Detectivii microbilor (2022) este de asemenea un proiect Copilul Verde ilustrat tot de Anda Ansheen: a beneficiat de supervizarea a 3 referenți științifici și de 2 ani de muncă de documentare și design. În 2022, Luminița Alexandru colaborează cu Alexandru Ciubotariu aka Pisica Pătrată pentru volumul Un puști genial și un porc cu papion într-un nou format editorial, Selfie. Tot în 2022 apare primul kit autohton de dezvoltare personală pentru copiii din ciclul primar (6 - 10 ani) Barbazuc, magicianul cuvintelor.

      Împreună cu Alexandru Ciubotariu are în lucru un nou BD – Zgripţuroiul din dulap şi alte fabulaţii, pe care-l va lansa anul acesta. În perioada 9 - 15 iunie, Luminița Alexandru este invitata săptămânii în Raftul autorilor români pe carturesti.ro, iar toate cărțile și CD-urile în stoc au 20% reducere în timpul campaniei.

      Luminița Alexandru