Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Mihaela Coșescu

      Cu o experiență de 15 ani în proiecte educaționale, absolventă a Facultății de Științe Politice la Universitatea București, Mihaela Coșescu are un Master Interdisciplinar de Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație. A existat o perioadă în viața ei în care a fost „mamă și atât”, după cum povestește chiar ea. Între timp, a început să scrie cărți pentru copii, adevărate povești terapeutice pentru cei mici, însă care pot și citite și într-o cheie de dezvoltare personală pentru adulți. Apreciate de copii, cărțile sale sunt folosite de profesioniști din domeniul educației în grădinițe sau școli și în diverse activități de parenting. Pasionată de pedagogie, Mihaela Coșescu a fondat o comunitate, o asociație și un blog intitulate Creștem oameni. Întreprinde, de asemenea, și ateliere de storytelling și lectură cu copii și adulți.

      Dintre cărțile publicate, amintim Povestea unui polonic, (Editura Anglitira, 2021, cu ilustrații de Oana Ispir) – o poveste scrisă în pandemie, în martie 2020, a cărei lansare o puteți revedea aici; Celălalt Cerc (Anglitira, 2021, cu ilustrații de Oana Ispir); Cum am devenit pantof regal (Anglitira, 2020, cu ilustrații de Andrei Măceșanu); Cercul, ilustrată tot de Oana Ispir (Editura Anglitira, 2019); Calul Năzdravan (Editura Anglitira, 2019); E și treaba mea! (Asociația Creștem Oameni, 2019, ilustrată de Ionuț Robert Olaru); Bicicleta fermecată, publicată de Asociația Creștem Oameni în 2018 și ilustrată de Andreea Chiorniță, cu o ediție în engleză publicată tot aici în 2019. Despre influența Bicicletei printre copii, părinți și profesori, urmăriți discuția dintre Mihaela Coșescu și invitatele sale chiar pe pagina de facebook Cărturești online.

      Mihaela Coșescu este invitata săptămânii 17-23 iunie în Raftul autorilor români pe carturesti.ro. În perioada campaniei, cărțile în stoc ale autoarei au 20% reducere doar pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil.

      Mihaela Coșescu