Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Mihai Radu

      Mihai Radu (n. 1977) este jurnalist (la Cațavencii și Starea nației) și scriitor. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Ca scriitor, a debutat în 2009 cu volumul de proză scurtă Hobby și alte povestiri, publicat la Editura Vremea. În 2013 revine la Editura Trei, în tandem cu Simona Tache, cu volumul Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut și, în 2015, tot la Trei, cu o continuare: Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor.

      La Editura Polirom i-au apărut romanele Sebastian, ceilalți și-un câine (2014), Extraconjugal (2017, 2018), Contaminare (2019) și, în 2022, Repetiție pentru o lume mai bună, volum apreciat de publicul larg, dar și de colegii scriitori de generație. Vasile Ernu, de pildă, comentează: „O carte de un tragism vesel bine temperat cum puține avem în literatura română. Vestea proastă: lumea mai bună se amână. Vestea bună: repetiția continuă. Lectură obligatorie. ”

      O lectură obligatorie vă urăm și vouă, cu atât mai mult cu cât, în perioada 19-25 august, Mihai Radu este invitatul săptămânii în Raftul autorilor români pe carturesti.ro. Cu această ocazie, cărțile sale au 20% reducere, în limita stocului disponibil. Campanie valabilă doar pe carturesti.ro. #carte diem #scriitoriromanicontemporani

      Mihai Radu