Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Petronela Rotar

      Puteți simți forța Petronelei Rotar de îndată ce treceți prin indicațiile ei de lectură pentru blogul propriu, cu care are, de altfel, un mare succes: Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.

      Autoare de poezie, proză scurtă și romane cu mare priză la public, Petronela Rotar a debutat în 2014 cu volumul de poezie O să mă știi de undeva, devenit – potrivit celor de la Herg Benet, unde a și apărut –, singurul bestseller de poezie în România postdecembristă”. Toate cărțile sale sunt publicate de editura Herg Benet: tot în 2014 apare volumul de proză scurtă Alive, desemnat de cititorii bookaholic.ro cea mai bună carte a anului 2014 și, în 2015, un nou volum de poezie, Efectul pervers. În 2016, apare Sfîrșitul nopții, o colecție de 19 povestiri scurte, care a câștigat din nou simpatia cititorilor, devenind cea mai bună carte a anului 2016 tot pe bookaholic.ro. În 2017 publică primul ei roman, Orbi, ce devine în doar câteva săptămâni bestseller și un adevărat fenomen, primul tiraj epuizându-se înainte de lansarea oficială. În 2018, Petronela Rotar publică volumul Privind înăuntru, care devine la fel de repede bestseller și primește distincția Cartea anului la Premiile Culturale ale Consorțiului Corona Brașov. În 2019 apare romanul Ajută-mă să nu dispar.

      Petronela Rotar este invitata săptămânii 20-26 august pe carturesti.ro în Raftul autorilor români. Și, ca o invitație în plus la lectură, săptămâna aceasta aveți 20% reducere la toate titlurile în stoc pe carturesti.ro semnate de autoare.

      Petronela Rotar