Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Căutarea frumuseții, a adevărului și a sensului în viață pornește nu de puține ori din holul unui muzeu. Inspirați de cea de-a noua ediție Art Safari, care are loc între 12 mai și 7 august la Palatul Dacia-România aflat în Centrul Vechi al Bucureștiului, am deschis propria galerie virtuală, care adună albume de artă, o selecție de titluri de ficțiune inspirate de povești din lumea artei, monografii ale artiștilor români și străini, cărți care popularizează arta în rândurile micilor cititori, dar și diverse accesorii de făcut cadou celor pasionați de Picasso sau Dali, doar doi dintre artiștii expuși în cadrul Art Safari. Intrați și explorați Colecția Cărturești pentru Art Safari!

   Și dacă pașii vă poartă prin centrul vechi al capitalei, faceți o vizită pavilioanelor Art Safari găzduite de Palatul Dacia-România și nu uitați să exit through the gift shop, pentru că vă așteptăm și la fața locului cu un shop al muzeului, deschis de joi până duminică între 10:00 și 24:00.

   Art Safari

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.