Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   O nouă vară, o nouă selecție de cărți în culorile curcubeului, care vorbesc despre ce vorbesc dintotdeauna toate cărțile: despre nevoia de a fi iubit și lupta de a fi acceptat, despre teamă și revoltă, despre sentimentele crescute în umbră care sapă șanțuri adânci și fac imposibilă comunicarea, despre ziduri pe care le construim între noi și care ne împiedică vederea.

   Sunt, așadar, cărți care aduc în lumină, antrenează ochiul și mintea și care ne învață să discernem nenumăratele nuanțe ale iubirii – peste 50, cu siguranță! Sunt cărți ne învață (din nou) să fim deschiși la ceea ce a fost dintotdeauna prezent: lipsa uniformității, diversitatea, nevoia libertății de expresie, nevoia de a fi acceptat așa cum ești și de a fi împreună fără prejudecăți. Vouă ce carte v-a deschis ochii către voi și către celălalt și v-a învățat mai bine cine sunteți? #LGBTQ #comeout #speakup #pride2021

   Raftul LGBT

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.