Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Tudor Ganea

      Ce se întâmplă când arhitecții construiesc cazemate? Nu știm precis, dar ne imaginăm că le gândesc așa cum trebuie, rezistente, solide. Cea pe care Tudor Ganea (arhitect de meserie) a construit-o, alcătuită din cuvinte, sub forma unui roman – Cazemata (Polirom, 2016) – a avut un succes răsunător la public și la critica de specialitate: în urma debutului din 2016, a primit premiul „Tânărul prozator al anului 2016” în cadrul Galei Tinerilor Scriitori, premiul pentru debut al revistei Observator cultural, premiul „Nepotu’ lui Thoreau” și a fost nominalizat la Premiile Uniunii Scriitorilor, tot pentru debut.

      Cel de-al doilea roman, Miere, publicat în 2017 la Polirom, a venit pe urmele primului și i-a adus lui Tudor Ganea premiul „Tânărul prozator al anului 2017”. Următoarele două apariții editoriale s-au întâmplat tot sub formă de roman, tot la câte un an distanță, tot la Polirom: Porci în 2018 și 8 în 2019. Fragmente din romanele sale au fost traduse în maghiară, turcă, italiană, franceză, spaniolă și engleză.

      Așteptăm cu nerăbdare următorul volum, despre care știm că este în lucru. Între timp, Tudor Ganea este invitatul săptămânii 15-21 ianuarie în Raftul autorilor români, cu 10% reducere la titlurile în stoc. Campanie valabilă exclusiv pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil.

      Tudor Ganea