Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Raluca Poenaru

      Atenție, e Pericol mare săptămâna asta, și nu doar la petrecere, ci și la mare: între 9 și 15 decembrie, Raluca Poenaru este invitată în Raftul autorilor români, ocazie cu care vă puteți împrieteni la cataramă cu Pericol, personajul principal al seriei omonime scrise de Raluca Poenaru.

      Născută în 1978 la Curtea de Argeș, Raluca Poenaru a făcut studii de limbi străine la Universitatea din București, iar apoi Finanțe-Bănci la ASE, după care a lucrat în IT. Însă, cum a vrut dintotdeauna să scrie o carte, i-a ieșit o serie întreagă – cu cele trei volume apărute la Editura Arthur, dintre care primul a și câștigat Marele premiu Trofeul Arthur, ediția a V-a. Lumea a avut astfel șansa să-l cunoască pe băiețelul numit Pericol, un personaj aventurier, cu o reputație de teribilist de apărat. Vă invităm deci, la lectură: Pericol (Marele premiu Trofeul Arthur, Ediția a V-a, 2017, 2021), Pericol la petrecere! (Arthur, 2019, 2021) și Pericol la mare! (ilustrator Dan Ungureanu, Arthur, 2022). Iar pentru cei mai mici, a scris cu dedicație Plufii, volum ilustrat de Diana Barbu și apărut la Vlad și Cartea cu Genius în 2019.

      Pentru alte detalii, vă invităm (din nou) la MiniStory, unde Raluca Poenaru a stat de vorbă cu simpatica Teodora Berica despre cel de-al treilea volum al seriei, dar și despre cel mai recent volum (aflat încă în pregătire) și care se va intitula cel mai probabil Pericol la festival.

      #raftulautorilorromani #scriitoriromanicontemporani

      Raluca Poenaru