Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Sharing Graphic Design

      Sharing Graphic Design by TypeThursday x LDC își propune să pună sub lupă designul grafic, atât pentru designeri, cât și pentru pasionați ai domeniului. Vă întâmpină cu o selecție specială de cărți, pe care le găsiți și online pe carturesti.ro și offline, într-un raft dedicat la Modul Cărturești. Selecția cuprinde recomandări perfecte pentru aprofundarea cunoștințelor din diverse arii ale designului grafic, dar și produse de design, dintre care unele se regăsesc exclusiv pe carturesti.ro. Şi asta nu e tot, căci cei de la TypeThursday București pregătesc o serie întreagă de viitoare evenimente specifice. #sharinggraphicdesign
      Local Design Circle este o organizație înființată din dorința de a oferi o voce comună designerilor români. Asociația își propune să promoveze importanța designului grafic în viața cotidiană, să faciliteze accesul la educație și să contribuie la modelarea unui mediu vizual mai sănătos.

      TypeThursday București este o întâlnire lunară dedicată pasionaților de literă, parte dintr-o superfamilie globală care atrage iubitorii de litere din toate disciplinele grafice și cu diverse grade de expertiză.

      Sharing Graphic Design