Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Summer Madness

      În aer plutesc emoții ale vacanțelor sub infinita libertate: a zborurilor, a ieșirilor, a plimbărilor lungi, a parcurilor, pădurilor înverzite, plajelor calde, de la noi din țară sau din afara granițelor.

      Visele se pot materializa, uneori cu multă răbdare, dar apoi vacanțele, reușitele, vederile și întrevederile sunt mai dulci. Zicem noi, dar ne puteți contrazice.

      Și visele trebuie să fie îngrijite, cu cărți bune, dar și multe alte lucruri necesare în vacanțe sau în viața de zi cu zi. Așa că, venim către voi cu o campanie colorată care conține, vă zicem pe scurt, următoarele produse gândite și manufacturate local: agende și borsete, rucsacuri, loțiuni de protecție solară, creme hidratante, lumânări ambientale, eșarfe și accesorii atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii, jocuri interactive și produse gourmet numai bune de pus în bagaj.

      S-ar putea spune că vă ajutăm să vă faceți bagajul către vacanța maaaare și ne bucurăm să ajungă bucăți din selecțiile Cărtureștiului prin colțuri de lume.

      Summer Madness