Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Andrei Dosa

   Născut la Brașov, un oraș musai de vizitat la raftul autorilor români, unde are mulți reprezentanți, Andrei Dósa este poet, romancier și traducător din engleză și maghiară. A făcut un an la Facultatea de Construcţii, dar s-a lăsat, pentru că nu i-au plăcut suficient de mult matematica și mecanica. A absolvit Ştiinţe Economice, Marketing și, ulterior, masteratul de Inovare Culturală în cadrul Facultăţii de Litere din Braşov.
   Printre volumele de poezie publicate se numără: Când va veni ceea ce este desăvârșit (Ed. Tracus Arte, 2011), American Experience (Polirom, 2013), Nada (Pandora M, 2015), Adevăratul băiat de aur (Casa de Editura Max Blecher, 2017) și, în 2020, Expectativa luminoasă la OMG Publishing. În 2018 îi apare la Polirom romanul Ierbar.

   În 2020, Andrei Dósa a fost ales câștigătorul Burselor și rezidențelor Cărturești, la categoria roman, experiență din care s-a întregit, la Câmpulung Muscel, volumul Multă forță și un dram de gingășie, o carte cu „skanderbeg, extremiști și bombe artizanale”. Pe blogul Cărturești, autorul ne-a oferit un fragment de roman, dar și o scurtă relatare despre ce a însemnat pentru el rezidența de creație. Îl întâmpinăm cu mare plăcere pe Andrei Dósa ca invitat al săptămânii 11-17 iunie în Raftul autorilor români pe carturesti.ro. Cărțile sale au până la 10% reducere pe carturesti.ro în această perioadă.

   Andrei Dosa

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.