Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Vin rosu - Cabernet Sauvignon, 2015

      Vin rosu - Cabernet Sauvignon, 2015

      1.0 / 10( 1.0 voturi) Nota ta:
      Categorii:
      Capacitate:
      750 ml
      Tip Produs:
      rosu sec
      Tip:
      sec
      Culoare:
      rosu
      Soi:
      Cabernet Sauvignon
      An:
      2015
      Cod de bare:
      2000000840017
      Adaugă în coș
      79 7900
      La comandă
      Livrare în 2-8 săptămâni!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 75 de lei.
      Poți returna acest produs în 15 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!

      Descriere

      Alături de Merlot, Cabernet Sauvignon reprezintă cu siguranţă cel mai cunoscut soi de struguri roşii din lume, În România a fost introdus după dezastrul provocat de Phylloxera la începutul secolului 20 şi de aceea pe bună dreptate poate fi considerat un soi clasic. Ce este pentru noi însă şi mai imporatant este faptul că în toţi aceşti ani, soiul s-a adaptat la condiţiile climatice. Azi găsim în parcele special selecţionate condiţii perfecte astfel încât Cabernet Sauvignon să îşi arate multiplele valenţe în vinuri distincte, foarte elegante şi expresive, cu o personalitate proprie şi potenţial excelent de învechire. În acest caz răbdarea va fi cu siguranţă răsplătită.

      Va invităm să va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vânat sau roast beef.

      O asociere foarte interesantă pentru vegetarieni este Cabernet Bauer cu cartofi copţi, ulei de măsline, usturoi, rozmarin sau legume la grătar (ardei sau vinete)


      Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate . După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
      Ajutor
      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.