Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Boala Parkinson

      Boala Parkinson

      Aspecte clinico-terapeutice
      2.3 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      144
      ISBN:
      9786068215709
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Neurologia clinică modernă, datorită progreselor tehnologice și ştiinţifice spectaculoase din ultimele decenii, a devenit un domeniu din ce în ce mai dificil de cuprins de către medicul neurolog „generalist”. Volumul foarte mare de cunoștințe acumulate își va pune inevitabil amprenta și pe procesul de pregătire profesională prin
      necesitatea unor supraspecializări dedicate. Totodată multitudinea de opțiuni terapeutice noi necesită un volum tot mai mare de timp, răbdare și energie în vederea aplicării cât mai corecte, eficiente și desigur cu cât mai puține reacții adverse pentru pacienți.
      În acest context, o carte dedicată bolii Parkinson și multiplelor provocări practice pe care aceasta le ridică, este un eveniment editorial însemnat. Rezultat al unei experiențe de peste două decenii în domeniu, cartea se remarcă prin claritate şi prin rigoare ştiinţifică, fiind astfel foarte utilă atât pentru medicii neurologi cât și pentru colegii din alte domenii care au în asistență pacienți cu boala Parkinson. Autorul, din poziția de coordonator al echipei multidisciplinare complexe (neurologie, gastro-enterologie, psihiatrie, anestezie și terapie intensivă), a implementat în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș terapia invazivă pentru pacienții cu boală Parkinson avansată. De-a lungul carierei s-a ocupat de sute de pacienți cu boala Parkinson sau afecțiuni înrudite, a condus numeroase studii clinice cu această temă. Astfel cititorul va avea posibilitatea cunoașterii noutăților privind evaluarea și tratamentul bolii Parkinson, prezentate de către un recunoscut expert în domeniu.


      Conf. Dr. Szatmári Szabolcs

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.