• 0
      Your cart is empty.
      Clarvederea

      Clarvederea

      9.5 / 10 (2 votes)
      NaN
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2020
      Publisher:
      Cover Type:
      Paperback
      Page Count:
      144
      Edition:
      a II-a
      ISBN:
      2000001005828
      Dimensions: l: 13cm | H: 20cm

      2700
      Next Day Delivery! In stock

      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Lucrarea de față se adresează persoanelor instruite care știu că există clarviziune și sunt îndeajuns de interesate de acest subiect încât să se bucure să afle informații despre metodele și posibilitățile clarviziunii.

      Una dintre cele mai fascinante și mai puțin înțelese facultăți umane este aspectul percepției extrasenzoriale cunoscut drept clarviziune sau „vedere clară”. În zilele noastre, mulți cercetători vor să afle mai multe despre această abilitate, care apare la mulți oameni, dar nu poate fi explicată pe deplin. C. W. Leadbeater, el însuși un clarvăzător cu puteri remarcabile, discută acest subiect interesant.

      Leadbeater nu scrie pentru cei care nu cred că există clarviziune, nici nu încearcă să-i convingă pe cei care au îndoieli în această privință. Lucrarea de față se adresează persoanelor mai mult instruite care știu că există clarviziune și sunt îndeajuns de interesate de acest subiect încât să se bucure să afle informații despre metodele și posibilitățile clarviziunii; totodată, toate informațiile cuprinse în cartea CLARVIZIUNEA sunt rezultatul unor cercetări și experimente minuțioase și chiar dacă unele dintre puterile pe care le descrie Leadbeater s-ar putea să vi se pară ieșite din comun, autorul nu scrie despre niciuna pe care să nu o fi văzut-o el însuși exemplificată.

      Capitolele cărții aduc răspunsuri la cele mai importante întrebări legate de fenomenul de clarvedere:

      1. Cum trebuie să înțelegem clarviziunea?

      2. Cum identificăm momentele de clarvedere și cum le deosebim de alte procese mentale?

      3. Care sunt metodele prin care ne putem extinde simțurile fizice?

      4. Cum accesăm în mod controlat planul astral?

      5. Ce posibilități ni se pot deschide odată cu fenomenul de clarviziune?

      Prezenta carte a fost publicată pentru prima dată în 1899; prin urmare, s-ar putea să conțină referințe științifice și informații care, în lumina descoperirilor științifice moderne, nu mai sunt relevante. Chiar și așa, materialul de bază nu și-a pierdut nimic din valoare, motiv pentru care cartea a avut nenumărate ediții și continuă să trezească interesul cititorilor.

      Reviews and comments

      Nota 9

      de Anonim | 23/06/2016 18:03

      Recenzie „Instituţia” de Ioan Suciu • Diana Daniela Macovei Sibianul Ioan Suciu şi-a început activitatea literară în anul 1979, debutând cu proză în România Literară. De-a lungul timpului colaborează cu revista literară Viaţa Românească, Urzica, Lucifer şi Luceafărul. Scrieri de-ale sale sunt publicate în revistele online Respiro şi Egophobia. În format tipărit au fost publicate: Vânătoare de roboţi, Cu zâmbetul pe buze, Trei sute de trepte, Candelabrul galben, Omul de fier, Instituţia. Romanul Instituţia tinde a fi o frescă a societăţii umane, în plan principal, şi apoi o reflecţie a societăţii româneşti, în plan secundar. Acţiunile şi evenimentele sunt ca un film de un umor negru, cu un sarcasm dur, dus la extrem. Dacă nu te simţi parte integrantă a Instituţiei de la început, fii fără grijă, mai mult ca sigur îţi vei găsi locul pe parcurs. Sunt situaţii pe cât de hilare la suprafaţă, pe atât de amare în esenţă. Personajul Arsenie este cel nominalizat pentru a întruchipa fiecare situaţie din viaţa majorităţii, precum şi stările aferente. Angajat al Instituţiei (un loc care poate fi substitutul oricărui loc de muncă) încearcă să înţeleagă care este rolul lui acolo, ce aşteptări are superiorul lui, Haralambie, de la el, şi nu în ultimul rând, cum trebuie să se comporte cu Directorul Sisoe. Mereu confuz, nereuşind să-şi înţeleagă sarcinile pentru a ţine pasul cu ceilalţi, îl găsim pe Arsenie tot timpul la limita dintre coşmar şi nebunie, fără nicio şansă de a se dezmetici. Tot timpul alert (se trezeşte dis de dimineaţă, face câteva mişcări de aerobic, sare în costumul de muncă pentru a prinde un autobuz plin şi asudat cu semeni din aceeaşi categorie), Arsenie parcă joacă rolul unui ventriloc dezarticulat pentru care orice acţiune, orice vorbă este identificabilă păpuşarului, rolul ventrilocului fiind aceea de execuţie maşinală. Orice gest al său, însăşi statul pe loc, pare în ochii celorlalţi o sfidare, orice acţiune întreprinsă, este interpretată ca un gest de revoltă; eşti supus? înseamnă că eşti leneş şi nu vrei să te implici în făurirea de lucruri grandioase; te implici şi vrei să faci o treabă bună? înseamnă că eşti un spion infiltrat care urmăreşte denigrarea conducerii. Instituţia este identitatea mulţimii confuze, a conducerii abuzive şi indecise, a valorilor recunoscute post mortem. Acest roman este ca o provocare pentru orice cititor, o provocare în a înţelege personalitatea lui Arsenie, a oamenilor din jur şi a Instituţiei în care lucrează. Prin acest roman, Ioan Suciu tinde să te provoace a-i înţelege dedesubturile.

      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.