Cum sa predai

Strategii didactice
6.4 / 10 (5 voturi)
NaN
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2020
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
256
ISBN:
5948495001407
Dimensiuni: l: 17.5cm | H: 22.5cm

4800
Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
Descriere


O privire fundamentală și, în ultimă instanță, pertinentă asupra a ceea ce ar trebui să faci în sala de clasă, dacă vrei să fii cea mai bună variantă de profesor.

„Cea mai bună carte care s-a scris vreodată despre predare – învățare.“

Francis Beckett, Tableta

„Dacă guvernul aplică măsuri serioase în legătură cu creșterea nivelului standard al calității în ceea ce privește actul de predare, ar putea ieși ceva mai rău decât dacă ar oferi fiecărui profesor o copie a acestei cărți. Aparent doar pentru profesorii proaspăt calificați, „Cum să predai – Strategii didactice“ ar trebui să constituie mai degrabă bibliografie obligatorie pentru toți profesorii. Apoi, ar trebui să existe un examen național care să verifice că mesajul său a fost clar înțeles înainte ca toți profesorii să depună un jurământ, să semneze cu sângele lor și să jure pe fluturașul de salariu, că vor implementa cel puțin câteva dintre ideile lui Beadle ... 10/10.“

Martin Spice, TES

„Asta înseamnă cunoaștere!“

Ian Whitwham, editorialist la SecEd, jurnalist și fost profesor

„Plină de spirit, uneori șocantă, dar întotdeauna înduioșătoare... o lectură deosebit de captivantă“.

Leadership Focus magazine

„Practică, haioasă și receptivă. O lectură grozavă care reușește fără pic de efort să confere înțelepciune“.

Revista SEN

„Cartea lui Phil Beadle este o încântare. Realismul său și abordarea înțeleaptă pentru unele dintre regulile de bază ale managementului clasei este foarte mult de partea profesorului“.

Revista Teaching Drama

„Phil Beadle – atât incredibil, cât și subversiv – știe ce funcționează în sala de clasă și cum să le explice asta celorlalți într-un stil încurajator și reconfortant“.

TES, revista New Teachers

„Cum să predai – Strategii didactice“ este cel mai palpitant, cel mai ușor de înțeles și cel mai util manual cu metode de predare care a fost scris vreodată.

Nu este lucrarea unui teoretician anost. Autorul cărții și-a petrecut o jumătate din viață lucrând cu copiii provenind din cartiere sărace și i-a ajutat să descopere o viziune complet nouă a propriei persoane. Această carte îți dă posibilitatea să pătrunzi în tainele meseriei și te va ajuta să progresezi, începând de la detaliile precise despre cum să controlezi orele dificile, până la ce ar trebui să cauți mai exact când le notezi lucrările.

„Cum să predai – Strategii didactice“ acoperă tot ce este necesar să ştii pentru a deveni cel mai bun profesor.

Phil Beadle predă sintaxa propoziției folosindu-se de cunoștințele sale despre fotbal, analizează poezia folosindu-se de dans pentru a explica verbele și este cel mai bine cunoscut pentru modalitatea sa de a preda punctuația prin mișcări de Kung-fu și pentru că îi învață pe adulți să citească folosindu-se de trambulină. Oferă consultații pentru alfabetizarea cu sistemul educațional, predarea Limbii engleze, metacunoaștere și comportament.

Recenzii și comentarii

Tradusa, in sfarsit ! Nota 10

de Iulia - Florenta Ivanov | 31/08/2013 03:05

Intr-un mare final s-a tradus in sfarsit si acest vechi roman al lui Sparks. Consider ca este putin cam intarziata aparitia lui, avand in vedere ca noi am avut parte intai de ecranizare si abia acum de carte, romanticii incurabili nu au fost tocmai norocosi. Se vor delecta insa cu o alta poveste plina de neprevazut, cum sunt deja obisnuiti de catre autor. Theresa Osborne, femeie dezamagita de propria viata, gaseste intr-o zi pe plaja o sticla cu o scrisoare de dragoste inauntru, care fara sa stie, ii va schimba radical cursul vietii. Sensibila, dar puternica in acelasi timp, porneste pe un drum care nu stie unde o va duce, dar se lasa purtata de misterul din spatele cuvintelor. Finalul este imprevizibil si usor dezamagitor poate, insa contureaza perfect ideea despre curaj, iubire si incredere.

curajul de a cauta iubirea Nota 8

de Anonim | 22/08/2013 12:45

Nicholas Spark pare un izvor nesecat de povesti de dragoste. Cu toate astea, stie cum sa evite repetitiile – fie ca rezultat al unei vieti pline de experiente, fie datorita unei imaginatii debordante. „Mesaj de departe” era mult mai cunoscuta datorita filmului realizat dupa carte, cu Kevin Costner, Paul Newman si Wright Penn. Anul acesta insa a aparut si traducerea in romana a cartii, iar povestea jurnalistei pe care instinctul o indeamna sa plece in cautarea unui subiect – care se va dovedi pana la urma cautarea propriei fericiri – cucereste rapid inimile cititorilor obisnuiti cu fictiunea lui Sparks. O carte usoara, placuta, despre curajul de a lua decizii si despre importanta luarii hotaririi potrivite la momentul oportun. Recomand celor cu gust pentru finaluri fericite, chiar daca acestea nu se muleaza pe sensul traditional al happy end-ului..

Adaugă o recenzie
Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.