Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Expansiunea turismului romanesc

      Expansiunea turismului romanesc

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      296
      ISBN:
      6426308003392
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 21cm | 1.8cm
      Adaugă în coș
      3990
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Muntele, marea si padurea sunt cele trei "podoabe" ale pamantului ce se constituie in principalele "terenuri de joc" pe care se pot desfasura majoritatea formelor de turism. Romania, prin configuratia teritoriului, poseda din plin toate aceste componente naturale, care, impreuna cu creatia poporului roman din istoria sa multimilenara, confera tarii noastre un potential turistic de o mare complexitate si valoare, recunoscut pe plan mondial. Urmarind valorificarea acestui imens potential, in avantajul celor interesati si al economiei nationale, tara noastra a acordat o atentie deosebita dezvoltarii turismului, in prezent avand loc o expansiune fara precedent a acestuia.

      Viitorul turismului romanesc la inceputul mileniului III depinde hotarator de capacitatea agentilor economici si a statului de a pune in valoare potentialul deosebit de care dispunem, de a se adapta exigentelor crescande ale cererii turistice si de a imbunatati calitatea activitatii turistice sub toate aspectele, adica de a organiza si de a realiza un turism modern si competitiv. Totodata, depasirea neajunsurilor si a dificultatilor cu care este confruntat turismul romanesc in prezent necesita o politica nationala coerenta si eficienta. Exemplul tarilor care au realizat un turism dezvoltat este edificator in acest sens.

      Prin tot ce am afirmat si am demonstrat si pe baza experientei acumulate in cercetarea unor probleme din domeniul turismului, dar si a unor preocupari avute in acest domeniu in ultimele trei decenii, prezenta lucrare se doreste a fi o contributie modesta a autorului la rezolvarea problemelor impuse de promovarea intensa a turismului romanesc in urmatoarea perioada de dezvoltare a tarii noastre, convins fiind ca tara noastra poate deveni o mare putere turistica. - Autorul

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.