Un set de jocuri concepute pentru a întări conexiunea și relațiile dintre membrii familiei, indiferent de vârstă sau context, care te vor ghida pe parcursul unei călătorii de redescoperire a valorilor, emoțiilor și comportamentelor care definesc conexiunea familială.
Detalii tehnice:
- 31 carduri (360g, înfoliate), învelite într-o cutie de carton (148x105mm, A6) tăiată laser
Cum funcționează?
‘Familia împreună’ include o serie de exerciții structurate care te invită să explorezi cinci dimensiuni esențiale ale vieții de familie: percepții, valori, emoții, comportamente și comunicare. Aceste activități te vor ghida pas cu pas, oferindu-ți claritate asupra dinamicii familiale și încurajând conversații care construiesc relații mai profunde.
Fiecare joc are instrucțiuni clare, materiale de care vei avea nevoie și o durată estimată, astfel încât să te poți concentra pe bucuria de a fi împreună. Activitățile pot fi reluate oricând – familia evoluează, relațiile se schimbă, iar fiecare nou moment de joacă poate aduce perspective noi.
Cine poate juca acest joc?
‘Familia împreună’ este pentru toată lumea. Fie că ești copil adult care vrea să se reconecteze cu părinții, fie că ești părinte care își dorește să construiască o relație mai puternică cu copiii săi, aceste jocuri sunt pentru tine. Nu există limită de vârstă sau un moment perfect – acestea sunt activități pe care le poți integra în orice etapă a vieții voastre.
Acest produs te va ajuta să creezi amintiri, să întărești legăturile familiale și să construiești o moștenire emoțională valoroasă. Pentru că, dincolo de timp și spațiu, amintirile și conexiunea rămân.
Jocul este pentru tine dacă:
- Îți dorești să creezi momente autentice de conexiune cu familia ta.
- Simți că relațiile din familie pot fi întărite sau recalibrate.
- Vrei să înțelegi mai bine valorile și comportamentele care stau la baza unui „împreună” armonios.
- Cauți metode prin care să comunici mai deschis și mai sincer cu cei dragi.
- Ești un copil adult care vrea să se reconecteze cu părinții sau frații săi.
- Ești părinte și îți dorești să întărești relația cu copiii tăi, indiferent de vârsta lor.
- Crezi că familia înseamnă mai mult decât timp petrecut împreună și vrei să explorezi ce poate însemna conexiunea profundă.
- Simți nevoia să aduci un strop de armonie și bucurie în relațiile familiale înainte de finalul anului.
Despre Psiholog Bianca Siceanu - Autorul jocului
Bianca Siceanu este, întâi de toate, unul dintre cei mai blânzi oameni. Cu o răbdare care pare infinită și cu multă grijă față de ce spune și cum spune.
Drumul ei către oameni a început acum suficient de mulți ani prin absolvirea unui master în comunicare la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB Cluj-Napoca, continuând apoi pe alte cărări care au dus-o spre rolul de educator, unde a avut atât de mult acces la copii și familiile lor și unde joaca, poveștile și conexiunea erau instrumentele prin care ajungea să îi învețe pe cei mici concepte despre ei, despre ceilalți și despre lume.
Apoi, în mod atât de firesc, a ajuns pe calea Psihologiei, absolvind Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea Babeș-Bolyai, Masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, are o formare de lungă durată în Psihoterapia Familiei în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie din România și o alta în Psihoterapie Transgenerațională din cadrul International Center of Psychogenealogy.
Toți acești pași pe care i-a făcut de-a lungul parcursului ei profesional au pregătit-o nu doar pentru munca pe care o desfășoară în cabinet cu atât de multă blândețe și grijă față de cei care îi trec pragul, ci și pentru a construi astfel de materiale dedicate publicului larg, familiilor și persoanelor care își doresc să descopere mai multe despre poveștile lor de viață, despre originile lor sau despre cum se cresc generații sănătoase.