Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Noi-gandim. Inovatie de masa, nu productie de masa

   Noi-gandim. Inovatie de masa, nu productie de masa

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2010
   Editura:
   Nr Pag:
   287
   Traducatori:
   Laura Karsch
   ISBN:
   9789731931289
   Dimensiuni: H: 20.5cm | l: 14.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Noi-gândim tratează conflictul dintre colaborarea masivă, care i-a cucerit pe toţi cei conectaţi la internet, şi tentativele de îngrădire a colaborării.
   E una dintre luptele timpului nostru şi are loc la toate nivelurile, punând în discuţie democraţia, libera concurenţă şi proprietatea intelectuală. Implică atât China comunistă, cât şi birourile Microsoft (unde se caută soluţii pentru concurenţa programelor open source), industria muzicii şi a filmului.

   Soluţiile, ne spune Leadbeater, vor trebui să ţină cont de faptul că de-acum „utilizatorii” nu se mai mulţumesc cu rolul de spectatori. Îşi doresc să fie jucători iar motto-ul lor este: Gândim, deci existăm.

   Noi-gândim este ghidul fascinant al unei lumi noi, în care procesul de inovare din epoca internetului ne face să reevaluăm mare parte din ceea ce am considerat până acum adevărat. Concluziile la care ajunge Leadbeater sunt remarcabile. Matthew D`Ancona, Spectator

   Îi ajută pe cititori să formuleze întrebările fundamentale pentru deceniul următor. Director

   Noi-gândim este probabil cea mai controversată carte despre internet. Mai mult ca sigur o carte importantă, chiar şi pentru un sceptic ca mine. Noi-gândim o să vă inspire, o recomand cu cea mai mare căldură. Andrew Keen, Independent

   Am fost captivat de această carte. Subiectul este cât se poate de vast şi de îndrăzneţ. O lectură obligatorie pentru toţi cei care vor să înţeleagă motorul acestui secol. Colin Tweedy, Management Today

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.