Povesti de dragoste la treisprezece ani

Povesti de dragoste la treisprezece ani

6.3 / 10 (16 voturi)
NaN
Varsta recomandata:
12-14 ani, 14-16 ani
Limba:
Romana
Data publicarii:
2023
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
160
Traducatori:
ISBN:
9789734739783
Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm

2400
30.00lei
20% reducerei
Discountul se acordă de la prețul de referință (cel mai mic preț din ultimele 30 de zile).
Discountul se aplică numai comenzilor online.
Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
Descriere

De dragul primei iubiri, Egor și Nikita, elevi în clasa a șaptea, sunt gata să facă orice: să-i cumpere prietenei lor, din banii de buzunar, un buchet uriaș de flori, să-i ofere o mulțime de cadouri, să facă rost, printr-o minune, de bilete la un spectacol la care ea își dorește să meargă…

Singura problemă este că cei doi prieteni s-au îndrăgostit de aceeași fată, noua lor colegă de clasă Angelina, și între ei se desfășoară o întrecere de neoprit. Până la urmă, Nikita este gata să-și riște viața pentru fata cu care vrea să fie prieten, și, în clipa aceea, Egor își dă seama că trebuie să decidă ce este mai important pentru el: iubirea pentru Angelina sau prietenia cu Nikita.

Recenzii și comentarii

Punct contrapunct de ALDOUS HUXLEY Nota 10

de F. P. | 31/08/2019 22:11

Punct contrapunct e un roman de Aldous Huxley unde depistăm unele conflicte interioare care se dezvoltă în societatea engleză după primul război mondial. Multitudinea de personaje construite de Huxley coexistă într-o relație a teoriei contrapunctului, în care fiecare personaj crede vădit în anumite idei a existenței divinității și respectiv a diavolului, a dragostei, a exprimării sentimentelor și necesității acestora, ale claselor înalte și ale celor inferioare, ale picturilor, ale acelor goliciuni formate din uleiul excesiv transpus pe pânză. Romanul ne exprimă un soi de idei în care reușește să ne formeze și o legătură dintre muzică și divinitate, dintre adulter și creație, dintre clasa socială și spiritualitate. Amalgamul de teorii este exprimat în stil polifonic unde răzbat direcții controversate. Oamenii din romanul lui Huxley își trag rădăcinile dintr-un bob de idei care se fixează bine și care se dezvoltă treptat crezând în ele până l-a sfârșit sau aproape până la sfârșit. Romanul său e o expresie teoretică a vieții în care există o posibilitate că ne putem regăsi câtuși de puțin măcar în unul dintre personaje.

Adaugă o recenzie
Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.