Wicca

Wicca

Pe intelesul tuturor
5.0 / 10 (5 voturi)
NaN
Limba:
Romana
Data publicarii:
2021
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
288
Colectie:
ISBN:
9786069609026
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm

4800
Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
Descriere

Bun venit in cadrul celei mai vechi traditii spirituale din lume
,,Phyllis Curott a reusit sa articuleze limbajul antic si practica divinitatii care ne intampina atunci cand ne intoarcem la sacralitatea vietii cotidiene. M-a fermecat inca de la prima pagina."
- Christiane Northrup, M.D., autoare a Goddesses Never Age,
aflata pe lista ,,New York Times" a celor mai bine vandute carti
Vei invata:
* Cum trupul, mintea si spiritul se armonizeaza cu ritmurile Naturii pentru a crea o viata plina de intelegere, pace si implinire.
* Sa intri pe taramurile spiritelor si sa lucrezi alaturi de calauze si animale spirituale, dar si de spiritele locurilor, pentru a obtine indrumare si vindecare.
* Sa faci vraji superbe si sa creezi spatii sacre si altare care sa iti hraneasca sufletul.
* Sa practici ritualuri lunare si sabatice care sa iti dea putere si sa te ajute sa simti experienta comuniunii divine.
* Sa-ti intrupezi spiritul, sa-ti intrupezi scopul si sa-ti manifesti darurile.
Aceasta carte captivanta si plina de inspiratie iti va deschide inima, mintea si spiritul catre sacrul care se afla in jurul tau si in tine. Este timpul sa trezesti magia divina din viata ta!

Recenzii și comentarii

Nota 10

de Alexandru Manole | 09/06/2017 00:10

Germanofilii au fost acea parte a clasei intelectuale care au susținut Puterile Centrale înaintea și în timpul Primul Război Mondial. În rândul germanofililor se regăsesc politicieni de marcă precum Petre P. Carp și Constantin Stere, sau scriitori consacrați precum Tudor Arghezi și Ioan Slavici. În mentalul colectiv și în scrierile istoricilor germanofilismul a fost, asemenea mizeriei, ascuns sub un preș al uitării. Asta din dorința de a portretiza societatea românească drept unită în jurul acelorași idealuri politice, precum și pentru că s-a considerat că germanofilii au pierdut dezbaterea, în urma înfrângerii Puterilor Centrale și a constituirii României Mari. Dar lucrurile nu sunt așa de simple, și putem înțelege din cartea lui Boia că opțiunea lor în materie de geopolitică s-a bazat pe argumente temeinice. De exemplu, ei considerau că cel mai mare pericol pentru România îl reprezintă Rusia, și că este în interesul României să fie aliată cu un bloc puternic format din state ale Europei Centrale. Chiar dacă nu au avut dreptate pe termen scurt, pe termen mediu temerea lor s-a adeverit, Rusia sovietică înglobând România în sfera ei de influență după Al Doilea Război Mondial. Cartea aceasta este o dovadă că istoria chiar poate fi magistra vitae, dar nu în înțelesul clasic, de a oferi exemple de bună practică sau avertismente. Ce ne învață de fapt povestea germanofililor este că dreptatea este o noțiune relativă, că dreptatea unei generații poate fi nedreptatea generației următoare, și că conflictele ideologice ale prezentului vor fi privite dintr-o optică diferită în viitor.

Adaugă o recenzie
Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.